! Best of antiquus !
|
|
Astral | Дата: Пятница, 21.11.2008, 21:00 | Сообщение # 1 |
 Beast Lord
Статус: Offline
| На данный момент закрытое бета тестирование русского линейджа подходит к завершению. После чего в первых числах декабря будет запущено открытое бета тестирование, к которому будут иметь доступ все желающие, и что важно - после которого вайпа не будет. Времени осталось совсем немного, и я бы хотел обратиться ко всем кто планирует переходить на оф.сервер линейджа! Мы набираем парти из 9 игроков, для приятной, командной и веселой игры. В етой теме попрошу всех желающих к нам присоедениться - оставлять заявки. Требования: 1.Хотелось бы чтоб вся группа был с Ивано-Франковска, но бывают и исключения) 2.Хороший, стабильный онлайн 3.Возможность использовать ТимСпик. 4.Минимальное пропускание важных мероприятий. 5.Немалый опыт в игре(хотя тут сомнительно, большинство из нас нубы в грации),иными словами уметь быстро учиться играть. Что касаеться самой пати, то пока в планах создавать пати дагеров (в формате бп ее вк бд свс 4 дагера). Заявки оствалять в виде:1.Ник 2.Имя 3.Предпочитаемый клас среди названых выше 4. Возможный онлайн. Ну и на последок скажу, что мы никого не принуждаем, а только агитируем идти с нами. Астрал !!Не стесняемся передаем ссылку на тему всем знакомым)!!!!
Not Worth Living If Life Is Not Enjoable
|
|
| |
Vovchyk | Дата: Суббота, 20.12.2008, 21:59 | Сообщение # 151 |
 Вуйко Петро
| Quote (RAIZ) о великикй КМ тут що ти мав на увазі? Quote (RAIZ) і з таким відношенням до ігри як в нас в клані було ніхто і ніде рулити незможе.... це ти добре зауважив про своє відношення
|
|
| |
RAIZ | Дата: Суббота, 20.12.2008, 22:05 | Сообщение # 152 |
 Ketra Orc Warrior
| Quote (Vovchyk) це ти добре зауважив про своє відношення о да я не сидів вночі на епіках і на осадах мене ніколи небуло, да? тікі на офі рулити ви не зможете з таким відношенням до гри, тобто коли хочу тоді і в офф іду і тим шо нема сформованих паті в антікуусі і небуло ....
|
|
| |
korsar | Дата: Суббота, 20.12.2008, 22:11 | Сообщение # 153 |
Beast Lord
| рулити на офі без донату не буде НІХТО. А щодо обов"язкових конст партій, то моя думка шо на качі рулять міні партіїї, а фул паті гуд на осадах, рб, епіках і інших івентах. Я б, на приклад, не витерпів кач в фул паті, імхо це ппц занудно і менш вигідно по баблу і експі ніж міні. Окрім того людина має право сама рішати коли і куди їй іти і шо робити, і заради чого вона грає в гру (нагібати, рулити, віддихати і т.д.)
Водка+пиво=лучший бутерброд ;)
Сообщение отредактировал korsar - Суббота, 20.12.2008, 22:13 |
|
| |
RAIZ | Дата: Суббота, 20.12.2008, 22:15 | Сообщение # 154 |
 Ketra Orc Warrior
| на осадах в нас було як ? "паті" "ПАТІ ПЛІЗ" і подібне...
|
|
| |
Vovchyk | Дата: Суббота, 20.12.2008, 22:17 | Сообщение # 155 |
 Вуйко Петро
| Quote (RAIZ) тікі на офі рулити ви не зможете з таким відношенням до гри, тобто коли хочу тоді і в офф іду і тим шо нема сформованих паті в антікуусі і небуло .... про які паті можна говорити на алькарі, де дозволена N-на кількість вікон? паті були на осадах, на епіках і показували себе аж ніяк не в гіршому вигляді, але нажаль як тільки люди почали забивати, ти теж перестав грати, залишив клан аж ніяк не в найлегші часи. І тепер ти шось будеш доказувати про нашу зіграність і відносини з ВоФом? А кому, де і як рулити не тобі рішати, не досяг ти ше того рівня шоб робити висновки подібного характеру...
|
|
| |
RAIZ | Дата: Суббота, 20.12.2008, 22:26 | Сообщение # 156 |
 Ketra Orc Warrior
| про воф нічо сказано не було, а нашо робити висновки? я навожу приклади, і кажу свою думку.
|
|
| |
Vovchyk | Дата: Суббота, 20.12.2008, 22:28 | Сообщение # 157 |
 Вуйко Петро
| Quote (RAIZ) тікі на офі рулити ви не зможете Quote (RAIZ) про воф нічо сказано не було, а нашо робити висновки? поясни
|
|
| |
Vovchyk | Дата: Суббота, 20.12.2008, 22:35 | Сообщение # 158 |
 Вуйко Петро
| Quote (RAIZ) я мав на увазі ту частину антіквуса яка буде в вофі, не про клан вофа, воф зіграний народ.. ти не зрозумів. тут ти пистиш шо ми криворукі не зіграні незможем рулити, на відміну від тебе, а тут уже пистиш шо "наг робити висновки". оце мені поясни
|
|
| |
RAIZ | Дата: Суббота, 20.12.2008, 22:46 | Сообщение # 159 |
 Ketra Orc Warrior
| не написано криворукі, написано шо в клані творився дурдом на осадах і шо небуло ніодної конст паті, це не висновок це правда, а то шо з таким відношенням як було рулити ви не зможете це моя думка, ібо вікон небуде і небуде наприклад свс або БД або вони лагати будуть - небуде,можна рахувати нормального паті. Добавлено (20.12.2008, 23:46) --------------------------------------------- всьо короч замнули, тупа фігня... якшо когось обідив то сорі 
Сообщение отредактировал RAIZ - Суббота, 20.12.2008, 22:47 |
|
| |
Margo | Дата: Суббота, 20.12.2008, 22:50 | Сообщение # 160 |
Grandis
| Жаль, що клан фактично розпався і всі розійшлися хто куда. Але нащо тепер починати говорити що клан був фіговий, организації не було і КМи були погані??? Треба було виходити з клану якщо не подобалося.
|
|
| |
RAIZ | Дата: Суббота, 20.12.2008, 22:53 | Сообщение # 161 |
 Ketra Orc Warrior
| Quote (RAIZ) замнули, тупа фігня...
|
|
| |
Azatot | Дата: Суббота, 20.12.2008, 22:54 | Сообщение # 162 |
 Gremlin
| Такс.. сккікі народу в клані? і які нікі? на азебальді плз:) я напишу в ігрі бо на форумі це не спілкування...
Жизнь-это ошибка,которую можно исправить лишь одним способом...
|
|
| |
Astral | Дата: Суббота, 20.12.2008, 23:12 | Сообщение # 163 |
 Beast Lord
| Хе, просто я дето на 4-7 странице писал почему так случилось, а вы меня не послушали) К хану марго и хеду, вы не пошли с нами потому что проблемы слогином были, я слышал енто основная мотивация была, и лаги, так представьте ни одного ни второго нема уже) и к сожаления изза поспешных выводов вас тоже с нами нема... ЗЫ: Подумайте пока не поздно!
Not Worth Living If Life Is Not Enjoable
|
|
| |
Azatot | Дата: Суббота, 20.12.2008, 23:47 | Сообщение # 164 |
 Gremlin
| Quote (Astral) Хе, просто я дето на 4-7 странице писал почему так случилось, а вы меня не послушали) К хану марго и хеду, вы не пошли с нами потому что проблемы слогином были, я слышал енто основная мотивация была, и лаги, так представьте ни одного ни второго нема уже) и к сожаления изза поспешных выводов вас тоже с нами нема... 1 проблема.. ви іграєте партією... без клана... В рулящий клан ви будете іти а туда візьмуть тікі конст або окремого перса якого надо. А іграти в різних кланах .......... це було ІМХО
Жизнь-это ошибка,которую можно исправить лишь одним способом...
Сообщение отредактировал Azatot - Воскресенье, 21.12.2008, 00:24 |
|
| |
Abaddon | Дата: Воскресенье, 21.12.2008, 00:56 | Сообщение # 165 |
 Doom Knight
| Quote (Azatot) 1 проблема.. ви іграєте партією... без клана... В рулящий клан ви будете іти а туда візьмуть тікі конст або окремого перса якого надо. А іграти в різних кланах .......... це було ІМХО +1 Добавлено (21.12.2008, 01:56) --------------------------------------------- Quote (Abaddon) Вибір сервера то справа особитса, але звичайно краще грати там де будуть грати ті з ким ти грав, а ще краще можеш зустрітись в реалі. І якщо вже комюніті вибирає сервер, то вибір має базуватись в першу чергу на основі безлаговості. А все інше: хто там буде грати, який там буде ринок і т.д. і т.п. то другорядне. Бо досягнень небуде якщо на осаді чи на епіках будеш мати смикання, неможливість взяти таргет, або взагалі слайдшоу. Про другорядне, але все одно важливе. Розвинутий ринок щоб одягтись тру задротам непотрібен, а от баригам спекулянтам потрібен як рибам вода. Грати із зіграними супротивниками-конкурентами звичайно цікавіше. Але якщо команда нечисельна, то треба буде або добирати (а це процес складний якщо гравців з попереднього сервера нема), або об'єднюватись з іншим кланом (краще з кланом знайомим з попереднього сервера). Відпали питання: 1. Пофіг що там показує клієнт - з лагами вроді все в порядку на всіх серверах. 2. Ринок на всіх серверах співставний і нормальный. Залишилось питання команди: 1. На Кадмусі "конста" Астрала. 2. На ББ - ЛОЛМонета. 3. На Атебальді - ВоФ. Де грати? Я думаю висновок очевидний. http://wof-clan.at.ua/
Сообщение отредактировал Abaddon - Воскресенье, 21.12.2008, 01:09 |
|
| |