! Best of antiquus !
|
|
Astral | Дата: Пятница, 21.11.2008, 21:00 | Сообщение # 1 |
Beast Lord
Статус: Offline
| На данный момент закрытое бета тестирование русского линейджа подходит к завершению. После чего в первых числах декабря будет запущено открытое бета тестирование, к которому будут иметь доступ все желающие, и что важно - после которого вайпа не будет. Времени осталось совсем немного, и я бы хотел обратиться ко всем кто планирует переходить на оф.сервер линейджа! Мы набираем парти из 9 игроков, для приятной, командной и веселой игры. В етой теме попрошу всех желающих к нам присоедениться - оставлять заявки. Требования: 1.Хотелось бы чтоб вся группа был с Ивано-Франковска, но бывают и исключения) 2.Хороший, стабильный онлайн 3.Возможность использовать ТимСпик. 4.Минимальное пропускание важных мероприятий. 5.Немалый опыт в игре(хотя тут сомнительно, большинство из нас нубы в грации),иными словами уметь быстро учиться играть. Что касаеться самой пати, то пока в планах создавать пати дагеров (в формате бп ее вк бд свс 4 дагера). Заявки оствалять в виде:1.Ник 2.Имя 3.Предпочитаемый клас среди названых выше 4. Возможный онлайн. Ну и на последок скажу, что мы никого не принуждаем, а только агитируем идти с нами. Астрал !!Не стесняемся передаем ссылку на тему всем знакомым)!!!!
Not Worth Living If Life Is Not Enjoable
|
|
| |
cvolo4b | Дата: Вторник, 16.12.2008, 21:28 | Сообщение # 136 |
ВеЛоСиПеДиСт
| як там боти поживають ?
©Terti-Plyachku тіпа завязав ;D
|
|
| |
_wasp_ | Дата: Вторник, 16.12.2008, 22:31 | Сообщение # 137 |
Чоткий
| Оно то не лагаеТ.а вот и-нет у меня часто разрывает свзяь Но,думаю,в четверг\птяницу пойду проплачу кабельное и можно будет попробывать А так.пока-что 24 лвл,завтра планирую 28-30
Я не гоню на вас,я бычу. Гашиш вставляет всем...
|
|
| |
Abaddon | Дата: Пятница, 19.12.2008, 03:49 | Сообщение # 138 |
Doom Knight
| Та вроді попустило - подивимось як воно на осадах буде не лагати... Може школьнєгі переповзуть на нові сервера... Профу на дєваху-надзіратєля здавав довго - там море народу тим нубогноллам геноцид творить. Та й взагалі у мужика-солдата профа коротша (тупої біготні менше). Крафтера надо... Мені, наприклад, здалось би розбити Костяний гермак на кристали і сосюри з нього накрафтити. Добавлено (19.12.2008, 00:03) --------------------------------------------- До речі. Common (простий) еквіп на кристали розбивається? Чогось підозрюю що ні... Або, на коайняк, на меншу кількість відповідно до вартості. Хто знає відпишіться. Бо з мобів падає коммон шмот (нормальний дають по квестам) і незрозуміло що з ним робити. Добавлено (19.12.2008, 04:49) --------------------------------------------- Тут кажуть уже два дня як бігають Акаманах з Зарічем... Хоча я тільки зараз побачив меседж про Акаманах в районі Сентс Некрополя... Прикольно так підсвічується на мапі квадрант з іконкою дуалів...
|
|
| |
RAIZ | Дата: Пятница, 19.12.2008, 10:08 | Сообщение # 139 |
Ketra Orc Warrior
| Quote (Abaddon) До речі. Common (простий) еквіп на кристали розбивається? Розбиваеться на 4-7 кристалів
|
|
| |
drunkan | Дата: Пятница, 19.12.2008, 13:35 | Сообщение # 140 |
Барыга СПЕКУЛЯНТ!!!
| Quote (RAIZ) Розбиваеться на 4-7 кристалів Валини на 50+
Бик - не Бикуй!
|
|
| |
Abaddon | Дата: Пятница, 19.12.2008, 14:50 | Сообщение # 141 |
Doom Knight
| Quote (RAIZ) Розбиваеться на 4-7 кристалів Quote (drunkan) Валини на 50+ Ну хоть щось... Наскілки я прикинув, то відповідно до вартості речі. Значить моя логіка була вірною. Сенкс за інфу.
|
|
| |
drunkan | Дата: Суббота, 20.12.2008, 01:36 | Сообщение # 142 |
Барыга СПЕКУЛЯНТ!!!
| ви ппц модні
Бик - не Бикуй!
|
|
| |
korsar | Дата: Суббота, 20.12.2008, 14:17 | Сообщение # 143 |
Beast Lord
| Quote (Sadamark) Аза , Хан , Марго нехочете на Атхебальт до Вофа в клан ? А ви туда ідете? Якшо ви ідете то можна подумати, Бо ВОФ нам якось пофігу Ато ми на ББ скоро на всіх своїх персів профи уже робити будем Тай я уже барижити тут втянувся - уже пару кк є
Водка+пиво=лучший бутерброд ;)
|
|
| |
cvolo4b | Дата: Суббота, 20.12.2008, 16:18 | Сообщение # 144 |
ВеЛоСиПеДиСт
| ми там :Р
©Terti-Plyachku тіпа завязав ;D
|
|
| |
korsar | Дата: Суббота, 20.12.2008, 17:58 | Сообщение # 145 |
Beast Lord
| Хто саме, і як клан називається?
|
|
| |
RAIZ | Дата: Суббота, 20.12.2008, 20:11 | Сообщение # 146 |
Ketra Orc Warrior
| а чим атебальт особливий ? Оо
|
|
| |
xxxxx | Дата: Суббота, 20.12.2008, 20:23 | Сообщение # 147 |
Клан Мастер
| Quote (korsar) Хто саме, і як клан називається? Клан називаэться ВоФ туда пішли усі бажаючі з альянсу легіон і було б гуд якби Ви до нас приєднались . А на рахунок кадмуса , то ви збирали собі 1 патьку і хотіли іти на самий рулящий сервак , мені такого непотрібно , нехочу іти в якісь московські клани, з Вофом я зігрався добре на алькарі і мені буде інтересно дальше з ними грати.
|
|
| |
RAIZ | Дата: Суббота, 20.12.2008, 21:44 | Сообщение # 148 |
Ketra Orc Warrior
| о великикй КМ Добавлено (20.12.2008, 22:44) --------------------------------------------- і з таким відношенням до ігри як в нас в клані було ніхто і ніде рулити незможе....
|
|
| |
korsar | Дата: Суббота, 20.12.2008, 21:51 | Сообщение # 149 |
Beast Lord
| Які у вас там ніки? Або може можеш дати лінк на ваш сайт клану?
|
|
| |
Abaddon | Дата: Суббота, 20.12.2008, 21:57 | Сообщение # 150 |
Doom Knight
| Тим що там є клан. І уже всі фармлять на кланхол. Сьогодні я (Daemona) праную зробити профу і прокачати твінка на сон грядущий.
Сообщение отредактировал Abaddon - Суббота, 20.12.2008, 21:57 |
|
| |