Пятница, 07.02.2025, 05:53 Приветствую Вас Гость

Главная | Регистрация | Вход | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Модератор форума: Sadamark, HeBLLleT  
! Best of antiquus !
AstralДата: Пятница, 21.11.2008, 21:00 | Сообщение # 1
Beast Lord
Статус: Offline
На данный момент закрытое бета тестирование русского линейджа подходит к завершению. После чего в первых числах декабря будет запущено открытое бета тестирование, к которому будут иметь доступ все желающие, и что важно - после которого вайпа не будет.

Времени осталось совсем немного, и я бы хотел обратиться ко всем кто планирует переходить на оф.сервер линейджа! Мы набираем парти из 9 игроков, для приятной, командной и веселой игры. В етой теме попрошу всех желающих к нам присоедениться - оставлять заявки.

Требования:
1.Хотелось бы чтоб вся группа был с Ивано-Франковска, но бывают и исключения)
2.Хороший, стабильный онлайн
3.Возможность использовать ТимСпик.
4.Минимальное пропускание важных мероприятий.
5.Немалый опыт в игре(хотя тут сомнительно, большинство из нас нубы в грации),иными словами уметь быстро учиться играть.

Что касаеться самой пати, то пока в планах создавать пати дагеров (в формате бп ее вк бд свс 4 дагера).
Заявки оствалять в виде:1.Ник 2.Имя 3.Предпочитаемый клас среди названых выше 4. Возможный онлайн.

Ну и на последок скажу, что мы никого не принуждаем, а только агитируем идти с нами.

Астрал

!!Не стесняемся передаем ссылку на тему всем знакомым)!!!!

Not Worth Living If Life Is Not Enjoable

AbaddonДата: Суббота, 13.12.2008, 13:35 | Сообщение # 106
Doom Knight
хамовите агробидло.

NazДата: Суббота, 13.12.2008, 14:48 | Сообщение # 107
Doom Knight
Quote (АгітаторНах(z))
Прікінь шогооф буде юзати ДД.Іде грати а не пездіти як деякі... Ми тут не проспорт. Нелюблю слухати тіпа папіків.Ти говориш як ппц який гравець а хто ти?тебе хтось знае?от і все. Нехочеш грати неграй але і не базар херні. Юзай алкар ти тут мало чого добився такшо маеш чим занятись а ми тут добились все шо хотіли і ми його вже пройшли. якшо тобі надо ринки то тобі не в л2 грати. І де ти бачив надпис топ кланом ?(хотілиб клан пішли б на ББ там кучя народу своїх Сіон і тд і тп) у нас і фул паті нема але нам цього стане."Зголосились ті хто хоче там грати".Виросте нагібатор будем нагібати але ми йдем туда грати в свое задоволення і в свій фан.І діставати від ігри цікавість грати і позитив. Це не гоха такшо тут ненадо форумних нагібів........ Пішов на вавік

Хватить говорити про те, що буде чи чого не буде dry ...зараз у вас є гарна можливість показати все, на що ви здатні cool ....а коли вже чогось досягнете, зможете хвалитись і давати свої оцінки на ті чи інші теми...Незабуваємо, що папіками не народжуються, а стають приклавши море зусиль, ну або ж кучу бабла з власного кармана... biggrin biggrin biggrin

Veritas vos liberabit - Істина зробить вас вільними

RAIZДата: Суббота, 13.12.2008, 15:56 | Сообщение # 108
Ketra Orc Warrior
Quote (Naz)
папіками не народжуються

народжуються просто пряморукими smile

AbaddonДата: Суббота, 13.12.2008, 16:43 | Сообщение # 109
Doom Knight
хтось грає що би стати папіком і нагинати...
хтось грає що би з нуля "добитись всього" і сказати "ми його вже пройшли" (ЛоЛ)...
хтось грає що би робити віртуальне бабло в гірані...
хтось грає просто для фану (хоббі у вільний час)...
хтось юзає ла2 як 3Д чат...
Кожен в ла2 знаходить те що йому подобається...

Вибір сервера то справа особитса, але звичайно краще грати там де будуть грати ті з ким ти грав, а ще краще можеш зустрітись в реалі.
І якщо вже комюніті вибирає сервер, то вибір має базуватись в першу чергу на основі безлаговості. А все інше: хто там буде грати, який там буде ринок і т.д. і т.п. то другорядне. Бо досягнень небуде якщо на осаді чи на епіках будеш мати смикання, неможливість взяти таргет, або взагалі слайдшоу.
Про другорядне, але все одно важливе. Розвинутий ринок щоб одягтись тру задротам непотрібен, а от баригам спекулянтам потрібен як рибам вода. Грати із зіграними супротивниками-конкурентами звичайно цікавіше. Але якщо команда нечисельна, то треба буде або добирати (а це процес складний якщо гравців з попереднього сервера нема), або об'єднюватись з іншим кланом (краще з кланом знайомим з попереднього сервера).

Сообщение отредактировал Abaddon - Суббота, 13.12.2008, 17:34

RAIZДата: Суббота, 13.12.2008, 17:25 | Сообщение # 110
Ketra Orc Warrior
в мене ніц нелагае... і лагати думаю ні в кого не буде

AbaddonДата: Суббота, 13.12.2008, 17:52 | Сообщение # 111
Doom Knight
Quote (RAIZ)

папіками не народжуються

+1
Quote (Naz)
народжуються просто пряморукими

народжуються із здібностями до пряморукості...
а вже чи зможе/захоче людина розвинути ці здібності, то є питання.

Добавлено (13.12.2008, 18:52)
---------------------------------------------

Quote (RAIZ)
в мене ніц нелагае... і лагати думаю ні в кого не буде

У мене якось незрозуміло (Оптіма-Фарлеп). То пінг 90-95 на всі сервера, то як вчора 115 на ББ і 82 на Естус чи як його там (85 на Кадмус). Сьогодні всюди 95, а на Естус 117... Нипанятна...
І різниця вроді всього 10-20 але воно буде відчутно на двіжах. Наприклад, з дому на Алькар 62, а з роботи (Діскавері) 46 різниця суттєва - на двіжах значно менше лагів на робті.
Треба ще помоніторити той оффшог... І що взагалі незрозуміло, то від пінгу лаганутість деколи не залежить. А ще буває, що вроді все шустро, але таргет вибирає з затримкою...

П.С.
Вони можуть міняти зараз канали і роути щоб нагрузку на сервера розділити по регіонах.
Як воно буде остаточно буде видно після релізу. От там уже думати треба буде і вибирати.

Сообщение отредактировал Abaddon - Суббота, 13.12.2008, 18:04

korsarДата: Суббота, 13.12.2008, 18:30 | Сообщение # 112
Beast Lord
Quote (Abaddon)

1) хтось грає що би робити віртуальне бабло в гірані...
2) хтось грає просто для фану (хоббі у вільний час)...

Я іду на ББ а не на кадмус, бо збираюсь грати в основному заради пункту 2 (пункт 1 у мене входить в пункт 2 cool ) А на фан з логіном 1 вікна в 20-40 хв (при тому шо грати я збираюсь в 3-4 wink ) у мене ніякого терпіння не стане biggrin

Водка+пиво=лучший бутерброд ;)

NazДата: Суббота, 13.12.2008, 19:01 | Сообщение # 113
Doom Knight
Quote (Abaddon)
хтось грає просто для фану (хоббі у вільний час)...

Цей пункт мені найбільше подобається, адже з моїм онланом під час навчання про інші і говорити не варто....але я всетаки хочу йти на кадмус, бо як вже звучало вище, там буде багато моїх друзів...тай хто його знає можливо якраз пощастить стати з часом папіком, який буде нагинати народ по вихідних...))))) biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

Veritas vos liberabit - Істина зробить вас вільними

АгітаторНах(z)Дата: Суббота, 13.12.2008, 19:21 | Сообщение # 114
Gremlin
Quote (Abaddon)
народжуються із здібностями до пряморукості... а вже чи зможе/захоче людина розвинути ці здібності, то є питання.

знаеш шо на евро офах важають прямими руками?)
Той хто таргет ловить 100% по ніку попадае з 1 разу і по ньому асістить решта з трясущимись руками happy

zerion>Ata

_wasp_Дата: Суббота, 13.12.2008, 22:49 | Сообщение # 115
Чоткий
ДД наслушался? biggrin

Я не гоню на вас,я бычу.
Гашиш вставляет всем...

RAIZДата: Суббота, 13.12.2008, 23:07 | Сообщение # 116
Ketra Orc Warrior
axa smile

АгітаторНах(z)Дата: Суббота, 13.12.2008, 23:24 | Сообщение # 117
Gremlin
угу втухав ) дещо було норм сказано в основному пафос і бред

zerion>Ata

AbaddonДата: Воскресенье, 14.12.2008, 16:18 | Сообщение # 118
Doom Knight
Quote (АгітаторНах(z))
знаеш шо на евро офах важають прямими руками?)
Той хто таргет ловить 100% по ніку попадае з 1 разу і по ньому асістить решта з трясущимись руками

1. Ти про таку річ як пунктуація чув?
2. Стосовно таргета на євро офах - радар і автотаргет там рулить (але й він при лагах до фені).
3. Якщо ти думаєш, що "прямі руки" це онлі швидка реакція, вправне володіння мишкою, та швидкий тайпінгспід, то тобі онлі шутери грати.
4. Видєльнувся?

Сообщение отредактировал Abaddon - Воскресенье, 14.12.2008, 16:23

АгітаторНах(z)Дата: Воскресенье, 14.12.2008, 18:22 | Сообщение # 119
Gremlin
може мені й шутери но я тебе в л2 накажу)
Виделуватись нема перед ким сприймай мене проще.
І не агрись.)

zerion>Ata

RAIZДата: Воскресенье, 14.12.2008, 18:33 | Сообщение # 120
Ketra Orc Warrior
Буду грати на труофі - котом, /invite Marlon smile , якшо тре кота в паті smile (с)потті

Поиск: